FGindexDockorna.jpg

Den 24 (26, 27) januari 2013 visades verket I sprickorna av Miguel Cortés på Garaget i Malmö och därefter i Köpenhamn 1-2 februari. 

- If you could switch place with her, would it make any difference to you?
  In what way?

I framförandet tog den excellenta moderna dansaren Anna Pehrsson tillsammans med den kritikerrosade musikern/ljudkonstnären Sofia Härdig rummet i anspråk som omgavs av ljud, röstimprovisation, video och realtidsstyrning. Under de 4 timmar som verkat genomfördes fick besökaren komma och gå som denne ville.  

I sprickorna är en suggestiv performance/installation som utgår från olika typer av inre tillstånd som den enskilde individen kan uppleva och försättas i, påverkade av samtida trender. Genom två kroppar, dans, videoprojektioner, ljud och röst  gestaltas en inre värld och den energi som finns i det mellanmänskliga – I sprickorna. 

Medverkande:

Koncept, video, objekt och koreografi Miguel Cortés
Musik, röst och gestaltning Sofia Härdig
Dans, gestaltning och koreografiskt medskapande  Anna Pehrsson
Ljusdesign och teknik Imre Zibrik

 

I sprickorna genomförs med stöd av Kulturrådet, Region Skåne och Malmö Kulturstöd, Danscentrum syd och Södra Innerstadens utvecklingsfond. Produktionen är en samarbete mellan Garaget och Flytande Galleriet.

 

 

 

 

Aktuellt

Room X– utdrag

Room X – P4 Malmöhus

Allt ljus på dockorna – trailer

Infomejl!

Vill du information om aktuella visningar och föreställningar kan du prenumerera på våra infomejl!Joomla Extensions powered by Joobi
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com