FGindexIsprickorna.jpg

Här kan ni ta del av pressmeddelanden och annat relaterat. Även färdiga presskit och foton finns för nedladdning. Tveka inte att höra av er för bokning av möte eller bara om ni undrar över något!

Vänligen,
Flytande Galleriet

Underkategorier

Läs vår pressmeddelanden här och ladda ner kompletta presskits!

Här kan ni ladda ner högupplösta bilder för tryck. Tänk dock på att bilder endast får användas fritt i samband med recension eller artikel som rör vår verksamhet och tillsammans med fotografens namn. Vill ni använda bilder utöver ovannämnda sammanhang, ta då kontakt med fotografen för medgivande.

Aktuellt

Room X för Riksteatern!

Room X– utdrag

Room X– trailer

Frozen in Amber visas åter på Bastionen!

från The Art & Confusion Project av Miguel Cortés.

Den 18-19 mars 2022 spelas Miguel Cortés' senaste verk Frozen in Amber på Bastionen i Malmö samt Atalante i Göteborg den 25 och 26 mars.  Det är en poetisk resa genom en värld där språket springer runt i ekorrhjul. Under ett chiffer av kåda och metall framträder genom dans, musik och röst, en samling associativa tablåer av dystopisk ärlighet.

Läs mer: https://artandconfusion.com/index.php/sv/25-frozen-in-amber-spelar-igen-i-malmo-och-goteborg

Frozen in Amber 

A Beginner’s Guide to Darkness

av Heart Archive/Malin Skoglund i samarbete med PotatoPotato Scenkonst.

If the end of the world is inside you,
draw it out and start knitting.

A beginner’s guide to darkness är ett ca 20 min långt konstverk om att ta vara på garnet och sticka sin väg genom mörkret.

Läs mer: A Beginners Guide to Darkness

 

Infomejl!

Vill du information om aktuella visningar och föreställningar kan du prenumerera på våra infomejl!Joomla Extensions powered by Joobi
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com