FGindexDockorna.jpg
Share

Inkonst den 5, 6 och 8 december kl. 19:00

Två dockor i vuxen storlek och två dansare konfronteras i ett poetiskt verk om det obeständiga i kropp och identitet.

Vid det ständigt närvarande havet möts dockor och dansare i en identitetslek. Dockorna blir isärplockade och deras inre världar exponeras; ett ansikte faller isär, en arm flätas av kvistar. De givna rollerna krackelerar... Två dockor i vuxen storlek och två dansare konfronteras i ett poetiskt verk om det obeständiga i kropp och identitet.

 

 

Dockorna är skapade av Richard Szedelyi och musiken komponerad av Johannes Burström. På scen rör sig dansarna Ingrid Rosborg och Khamlane Halsackda. Projektet genomförs med stöd av Kulturrådet, Kultur Skåne, Malmö Kulturstöd och Folkuniversitetet.

Medverkande:

Text, koreografi och regi Malin Skoglund
På scen
Ingrid Rosborg
Khamlane Halsackda
Kompositör Johannes Burström
Dockor Richard Szedelyi
Ljus Thomas Dotzler

 

 

 

 

 

 

Malin Skoglund undersöker utanförskap och kroppens och språkets gränser. Hon har en Interschool Masters Degree från California Institute of the Arts och har varit verksam som scenkonstnär med uppsättningar som Sunset over Malmö Boulevard (Bastionen 2011), Play/the Game (Inkonst, 2008), Recycle (Inkonst, 2006) och Jag är en människa inte att lita på, eller Domino Dancing (Teater Lilith, 2006). 

Mer info: www.alltljuspadockorna.se

Aktuellt

Room X för Riksteatern!

Room X– utdrag

Room X– trailer

Room X – P4 Malmöhus

Vägsjälar från The Art & Confusion Project

Mer info om Vägsjälar finner du på The Art & Confusion Project:s webbplats: https://artandconfusion.com

Infomejl!

Vill du information om aktuella visningar och föreställningar kan du prenumerera på våra infomejl!Joomla Extensions powered by Joobi
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com