FGindexIsprickorna.jpg
Share

På Garaget i Sofielund, Malmö, kl. 9:30-14:00
Tema: Om att ta plats med konst i offentliga rum
Arrangörer: Flytande Galleriet i samarbete med Kulturkraft Syd.

Genom ett OPEN SPACE öppnar vi upp för spontana samtal och reflektioner om hur konst kan verka i offentliga sfärer. Alla som är intresserade av temat är välkomna!

Att ta plats med konst i ett offentligt rum är att röra sig bland diskursiva formationer, en del dolda och andra mer uttalade. Hur påverkas konsthandlingar, rum och diskurser av detta möte? Är offentligheten till för alla? Och vilka är "alla"?

OPEN SPACE är som ett långt intensivt kafferep. Deltagarna formulerar gemensamt frågor kring temat och vi sätter upp ett schema för de olika samtalen. Deltagarna bestämmer själva hur de vill  röra sig mellan samtalen och när de vill ta pauser. Vi bjuder på fika till alla som deltar!

OPEN SPACE ingår i en serie mötesplatser, samtal och arbetsprocesser som Flytande Galleriet initierat under våren 2011 för att undersöka temat: om att ta plats med konst i offentliga rum. Den 18 maj samtalar vi med Maria Hellström Reimer (konstnär och professor i design i teori och praktik), den 29 maj samtalar vi med Efva Lilja (koreograf och rektor på Danshögskolan i Stockholm) och den 31 maj med MFK (Malmö Fria Kvinnouniversitet) på Inter Arts Center i Malmö.

Om ni är intresserade att delta i fortsatta samtal och arbetsprocesser, läs mer om evenemanget och anmäl ert intresse via:  www.flytandegalleriet.se eller Kulturkraft Syd

Aktuellt

Room X för Riksteatern!

Room X– utdrag

Room X– trailer

Room X – P4 Malmöhus

Vägsjälar från The Art & Confusion Project

Mer info om Vägsjälar finner du på The Art & Confusion Project:s webbplats: https://artandconfusion.com

Infomejl!

Vill du information om aktuella visningar och föreställningar kan du prenumerera på våra infomejl!Joomla Extensions powered by Joobi
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com